En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

Det kan virke som en dråpe ikke gjør noen forskjell i det store havet.
Men tenk etter... Hva hadde havet vært uten dråper?

Nei til ekstravakter

Politikk og andre tankerPosted by Siv June Hebnes 06 Jul, 2009 11:46
Ved sivdamsheimen på Bryne sier de ansatte nå nei til ekstravakter. De er trøtte og leie av å arbeide mer. De som går 100% i turnus har stort sett nok med det, og de som går mindre stillinger får ikke overtidsbetaling så lenge arbeidsmengden ikke overstiger 100%. De ønsker ikke å gjøre dette frivillig lenger, men har selvfølgelig ingenting å stille opp med om det kommer pålagt overtidsarbeid.

Time Kommune forsvarer seg selvfølgelig, og sier de har gjort alt de kan. Men kommunen bestemte nettopp å bruke 7 millioner ekstra for å få en finere fasaden på nasjonalt garborgsenter. Det kan være jeg er splitter pine sprø, men jeg tror kanskje 7 millioner kunne hjulpet ut i omsorgsektoren også..

Kommunen leier også inn eksterne vikarer hvis hullene i turnusen ikke klarer dekkes av de ansatte. Vikarene får mer betaling enn de fast ansatte, og vikarbyrået skal i tillegg ha sitt. Det er slikt som er demotiverende, urettferdig, og det kan jo ikke være lønnsomt.

Nei, Time Kommune bør heller enn å gå i forsvar prøve å forstå en desperat situasjon, der folk blir slitne og leie. Blir man sliten og lei, er det ikke kjekt å gå på jobb. Er det ikke kjekt å gå på jobb er det faktisk menneskene som trenger helsetjenestene det går ut over til slutt. For mange av pasientene er dette livet deres, i årevis. Det skal ikke være sånn!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.