En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

Det kan virke som en dråpe ikke gjør noen forskjell i det store havet.
Men tenk etter... Hva hadde havet vært uten dråper?

Desember

Småplukk/personligPosted by Siv June Hebnes 02 Dec, 2008 22:04
Vel, lenge siden sist igjen. Kanskje denne blogg-tingen ikke er noe for meg? Vel, skal ikke si jeg er lettskremt, jeg prøver igjen :P

Det er blitt desember, den første snøen har falt og smeltet igjen, og både eksamensstress og juleshopping er i full gang. Kjenner jeg er sliten og trøtt, gleder meg stort til etter den 17., da er vi ferdige med eksamen. På toppen av alt er helgene fulle av selskaper til alle disse som ble født i desember. Men det er jo egentlig veldig koselig da, men blir enda flere gaver å kjøpe :/

Snakk om gaver, jeg og Anders har da lagt oss pakkekalender i år, hvor vi gir hverandre gaver annenhver dag :D Må jo være positivt å finne på sånt for første gang når vi nærmer oss vår fireårsdag med stormskritt. Hvertfall veldig koselig å finne og gi gaver. Få og for den saks skyld. Fikk min første i dag, en Ole Brumm-termos, så nå kan jeg ta med kaffi på skolen når jeg skal der å lese. Hehe.

Og på fredag bakte jeg mine første krumkaker. Det er ganske spenstig det :D

Tror egentlig det jeg prøver å si er at julestemningen begynner å snike seg inn mellom bøkene. Blir ganske glad av desember egentlig. Det er fint.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.