En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

En dråpe i havet...

Det kan virke som en dråpe ikke gjør noen forskjell i det store havet.
Men tenk etter... Hva hadde havet vært uten dråper?

Verden akkurat nå

Småplukk/personligPosted by Siv June Tendenes 11 Dec, 2009 22:55
Er i huset på Gangenes (Rennesøy) sammen med mann, hund og svigerfar. Resten av familien skal vel også dukke opp en gang, sikkert i morgen. Vi skal nemlig ha tradisjonell, årlig ribbemiddag (med alternativ for meg og Anders) i morgen kveld. Sånn siden vi ikke har nok familiesammenkomster i desember med alle fødselsdagene.

Rolig og fredelig her, med fjernsynet på NRK slik seg hør og bør en fredagskveld, selv om denne nobel-konserten overrasket oss et øyeblikk. De var heldigvis så omtenksomme å ta pause i festlighetene så vi fikk med oss Nytt på Nytt og Skavlan. Så ble det fredag denne uka og altså :)

Pensumbøkene er pakket med, så får jeg vel prøve å få lest litt i helgen og. Den ene boken hadde til og med noen kjekke skriverier som var kritiske til New Public Management, og fremmet et mer kollektivt og strukturelt syn på myndiggjøring. Ble visst mest understreking av gode politiske poeng, og mindre i forhold til eksamen når jeg leste den.. Men nå er jeg ferdig med den uansett.

De hyller fortsatt Obama på tv-en. Og Will Smith med frue selvsagt. Mr. President skal jo hvertfall ha det at han er en skikkelig kjendis, så mye oppstyr denne prisen har gitt. Obama-feber. Ikke mye imponert av talen alle skryter av jeg hvertfall. Knut Nærum setter som vanlig fine ord på det: "Obama sa i talen at det finnes nødvendige kriger Kanskje han burde funnet noen av dem da?" (Sitert etter hukommelsen i et forkjølet og vondt hode, så er nok ikke helt ordrett..)

Tror det blir leggetid snart. Muligens klimademo i byen i morgen, siden vi ikke er i Køben. Og muligens familieprioritering. Slikt blir man enig om på morgenen :)

God natt!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.